آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 1 اسفند 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام امروز میخوام شما عزیزان رو به آشپز خونه ژاپن ببرم با من همراه شوید.

یاکی سوبا

مواد لازم :

1- رشته چینی : 2 تکه                                       2- کلم سفید : نصف یک عدد کوچک

3- فلفل دلمه ای : 1 عدد                                     4- پیاز : نصف یک عدد              

5- سوسیس کوچک : 4 عدد هر نوع که دوست دارید.

6- روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری                      7- روغن کنجد : 1 قاشق سوپخوری 

8- فلفل و نمک : به دلخواه                                9- سس سویا : 3 قاشق سوپ خوری

10- نوری برای تزیین : به دلخواه                        11- ترشی زنجفیل : به دلخواه    

 

طرز تهیه :

ابتدا رشته چینی رو مثل ماکارونی 3 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. کلم را به رشته های باریک در بیارید و 2 سانتی خرد کنید و کنار بگذارید. به همین ترتیب فلفل دلمه ای را نیز خرد کنید.

پیاز را خلالی خرد کنید و سوسیس  را نیز به قطعات کوچک ببرید. سپس ماهیتابه را کمی داغ کنید و روغن مایع و کنجد را با هم مخلوط کرده در ماهیتابه بریزید . کلم خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بلافاصله فلفل دلمه ای را بریزید و قدری تفت دهید بعد سوسیس را اضافه کنید و مهمراه مواد قبلی خوب هم زنید و تفت دهید پس از اون نمک و فلفل را اضافه کنید و رشته را بریزید و بعد از کمی تفت خوردن  سس سویا را بریزید  و مخلوط کنید و کنار بزارید.

غذا را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن نوری خرد شده و ترشی زنجفیل بریزید و تزیین کنید.

تذکر :

 به یاد داشته باشید برای حفظ شکل ظاهری نوری  حتما موقع سرو به سطح غذا ریخته شود زیرا دمای زیاد باعث تغییر رنگ نوری میشود.

در این غذا می توان بنابر ذائقه مقدار سبزیجات را کمتر یا بیشتر کرد.( نوری برای بستن و نگه داشتن سوشی استفاده می‌شود. این یك علف دریایی نیست. اما یك خزه دریایی قهوه ای تیره است كه در مرداب رشد می‌كند. بعد از جمع آوری ، آن‌ها را آب كشیده و در سینی چوبی خشك می‌كنیم. سپس آن‌ها را فشار می‌دهیم تا به صورت ورقه ورقه در بیاید.برای جایگزین آن در مناطق دیگر می‌شود از برگ خوراکی درختان دیگر نیز استفاده کرد) البته میتونید از برگهای خوراکی دیگری نیز استفاده کنید.

طبخ سبزیجات در غذاهای ژاپنی در حدی است که از خامی در بیان ولی پخته نشن  یعنی فقط در حد تفت دادن .

میتوانید ترشی زنجفیل را از فروشگاه های معتبر یا بازارهای تهران تهیه کنید که خیلی خوشمزه هستن.

نوش جان مواظب خودتون باشید بای



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.